Sejur Cipru - Hotel Livadhiotis City, cu plecare din Bucuresti
LOCALIZARE: In vecinatatea unei plaje se afla hotelul pentru adulti Livadhiotis City Hotel, care este deosebit de popular printre cei aflati in luna de miere. Cel mai apropiat oras este LARNACA. In apropierea hotelului se afla o serie de facilitati de cumparaturi. De la hotel se poate ajunge la urmatoarele atractii: Biserica Lazar, Lacul Sarat, Kition Antic si Lefkara. Pentru mobilitate exista o statie de autobuz, o companie de inchirieri auto si o motocicleta.


FACILITATI HOTEL: Hotelul de plaja cu 4 etaje are 67 de camere. Camerele au fost renovate ultima data in 2021. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24h, hol, 2 lifturi, aer conditionat, seif (gratuit) precum si zona de parcare (gratuit), restaurant (aer conditionat), bar, WiFi este disponibil gratuit, Room service, serviciu de calcatorie si serviciu de concierge sunt gratuite. Serviciul de spalatorie este disponibil contra cost. Pentru curatenia camerei hotelul percepe o taxa (unde este cazul).


FACILITATI CAMERE: Cu pat dublu, pat de o persoana, pat king-size, pat francez sau pat twin, patut (gratuit), parchet, balcon sau terasa, ceainic (acolo unde este cazul, contra cost) si TV prin satelit, precum si aer conditionat reglabil individual. Baie cu cada si dus.


*Nota informativa:  Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta