Coreea de Sud si Japonia

Circuite Japonia

ITINERAR:

Ziua 1. Bucuresti – Seoul

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Seoul.

 

Ziua 2. Seoul

Sosire pe Aeroportul International Incheon din Seoul si intâlnire cu ghidul local. Transfer si cazare in zona Seul, la hotel Seoul Garden 4* sau similar.

 

Ziua 3. Seoul

Mic dejun. Tur de oras in Seoul ce include vizite din zona veche a capitalei Coreei de Sud, dar si principalele obiective turistice din zona noua la Piata Gwanghwamun cu o istorie de peste 600 de ani, o plimbare pe malul râului Cheonggyecheon, Palatul Gyeongbokgung (exterior), Templul Jogyesa, strada cu magazine de antichitati Insadong, turul Palatul Changdeokgung (vizita palatului nu include Gradina Secreta) – a doua resedinta regala construita in oras; vizitarea Pietei Gwangjang. Cazare la Hotel Seoul Garden 4* sau similar in zona Seoul.

 

Ziua 4. Seoul – DMZ si Satul Bukchon Hanok*

Mic dejun. Timp liberpentru a vizita si pentru a descoperi mai multe despre fascinanta cultura coreeana sau optional* vizita la zona demilitarizata a Coreei de Sud (DMZ), ce include Parcul Imjingak, Podul Libertatii, Al treilea tunel, observatorul Dora. Pranzul este inclus. Dupa amiaza vizita la Satul Bukchon Hanok, faimos pentru arhitectura specifica dinastiei Joseon. Retur la Seul pentru cazare la Hotel Seoul Garden 4* sau similar in zona Seoul.

 

Ziua 5. Seoul - Gyeongju

Mic dejun. Plecare spre Gyeongju, fosta capitala a Regatului Silla. Se viziteaza Templul Bulguksa – principalul templu al calugarilor budisti coreeni, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Muzeul National Gyeongju unde se pot admira artefacte din perioada dinastiei Silla, Parcul Tumuli – locul in care au fost descoperite mormintele regilor dinastiei Silla si ale familiilor lor, dar si Observatorul Astronomic Cheomseongdae – cel mai vechi din Asia. Cazare la Hotel Commodore Gyeongju 4* sau similar in zona Gyeongju.

 

Ziua 6. Gyeongju – Busan

Mic dejun. Plecare spre Busan, al doilea cel mai mare oras ca marime din Coreea de Sud. Tur de oras ce include vizitarea Templului budist Haedong Yonggungsa – situat pe malul marii, o plimbare pe plaja Haeundae si pe pasarela de sticla Oryukdo Skywalk, vizitarea celei mai mari piete de peste si fructe de mare din Coreea de Sud: Jagalchi, vizitarea Pietei Gukje si nu in ultimul rând turul Satului Gamcheon denumit si „Machu Picchu de Busan”. Cazare la Hotel Commodore Busan 4* sau similar in zona Busan.

 

Ziua 7. Busan (Coreea de Sud) – Osaka (Japonia)

Transfer la aeroport pentru zborul cu destinatia Osaka (Japonia). Sosire si transfer catre Osaka. Tur panoramic in Osaka cu oprire in districtul Dotonbori - una dintre cele mai apreciate zone ale orasului, recunoscuta pentru viata de noapte si diversitatea restaurantelor – si vizita la Umeda Sky, ce ofera o priveliste inedita asupra orasului. Cazare la Hotel Fairfield by Marriott Osaka Namba 4* in zona Osaka.

 

Ziua 8. Osaka – Nara – Kyoto

Mic dejun. Plecare catre Nara. Turul orasului include vizitarea templului Todaiji, locul unde se afla una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha de pe teritoriul Japoniei si oprire la parcul recunoscut pentru caprioarele blande. Transfer catre Kyoto, fosta capitala a Japoniei. Tur de oras in care se vor vizita emblematicele strazi Ninenzaka si Sannenzaka, Castelul Nijo – fosta resedinta a primului shogun din perioada Edo si vizitarea districtului Gion – locul ideal pentru a putea admira frumoasele gheise si pentru cumparaturi. Cazare la Hotel Urban Hotel Kyoto-Nijo Premium 3* in zona Kyoto.

 

Ziua 9. Kyoto - Tokyo

Mic dejun. Se continua turul orasului Kyoto cu vizitarea Templului Kinkakuji, cunoscut si sub denumirea de „Pavilionul de aur”, datorita foitelor de aur ce acopera peretii exteriori, si a templului Ryoanji, renumit pentru cea mai mare gradina cu pietre din Japonia. Prânz inclus la un restaurant local cu meniu japonez. Transfer la Tokyo cu trenul de mare viteza, Nozomi. Cazare la Hotel Grand Prince Hotel Takanawa 4* in zona Tokyo.

Atentie *** - Bagajele vor fi transferate la Tokyo prin curierat (vr ajunge in aceeasi zi). Se permite un singur bagaj de persoana. Trebuie pregatit un rucsacel mic cu cele necesare pentru perioada pana cand vor ajunge bagajele.

 

Ziua 10. Tokyo

Mic dejun. Tur de oras in Tokyo ce include vizitarea principalelor obiective turistice ale orasului, precum: gradina Hama Rikyu – fosta gradina imperiala, templul Senso-ji, impreuna cu strada Nakamise, una dintre cele mai cunoscute zone comerciale din oras. Se viziteaza celebra trecere de pietoni Shibuya, bulevardele Harajuku si Omotesando, ideale pentru cumparaturi si pentru a admira cultura pop si Observatorul Cladirii Guvernului Metropolitan din Tokyo de unde se poate admira panorama orasului. Cazare la Hotel Grand Prince Hotel Takanawa 4* in zona Tokyo.

 

Ziua 11:  Tokyo – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la Aeroportul International Narita si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

 

Servicii optionale*

Excursie in Zona Demilitarizata (DMZ) si Satul Bukchon Hanok - 159 Eur/ persoana (excursia se poate rezerva doar in avans, in agentie)

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta