Hotel Silva - Oferta Craciun

Busteni Romania
Hotelul Silva Buşteni se află la poalele Munţilor Bucegi, la doar 10 metri de telecabina spre Babele.

Facilitati hotel : 230 de locuri in camere duble standard si superioare,Serviciu de recepţie 24h,Seif la recepţie,Spălătorie,Camera de bagaje,Parcare gratuita, în limita locurilor disponibile,Restaurant/Bar/Terasa de vara,Loc de joaca pentru copii,Tenis de masă,Biliard,Centru Business - 5 sali de conferinta cu capacitate intre 10 si 70 de locuri.

Facilitati camere : balcon - la camerele duble standard, Televiziune prin satelit, Sistem de inchidere electronic, Acces la Internet wireless, Telefon, Mini bar, Cada de baie sau cabina de dus, Pătuţ sau pat suplimentar (capacitate max.: 1), Uscător de păr, Accesorii de baie

~
Servicii incluse: - 3 nopti de cazare, - cina bufet in 23.12., - cina in seara de Ajun cu ”pomana porcului”, in 24.12., - brunch si cina barbeque in 25.12, - mic dejun bufet in 26.12. Informatii suplimentare: - Pe toata perioada sejurului, turistii vor avea parte de muzica live si invitati speciali. - In seara de Ajun va fi prezent Mos Craciun, cu daruri pentru cei mici, vor fi colindatori si traditii pastrate dupa datina. - In cazul familiilor cu copii, copiii pana la 3.99 ani nu beneficiaza de loc la masa si consuma din portia parintilor. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti de cazare,
- cina bufet in 23.12.,
- cina in seara de Ajun cu ”pomana porcului”, in 24.12.,
- brunch si cina barbeque in 25.12,
- mic dejun bufet in 26.12.

Informatii suplimentare:
- Pe toata perioada sejurului, turistii vor avea parte de muzica live si invitati speciali.
- In seara de Ajun va fi prezent Mos Craciun, cu daruri pentru cei mici, vor fi colindatori si traditii pastrate dupa datina.
- In cazul familiilor cu copii, copiii pana la 3.99 ani nu beneficiaza de loc la masa si consuma din portia parintilor.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta