Hotelul Dafnoudi este inconjurat de chiparoși și arbuști de bougainvillea, oferind unități de cazare in sistem self-catering cu aer condiționat și balcon cu vedere la grădină și la Marea Ionică. Pune la dispoziție o zonă cu apă dulce și o zonă pentru copii.

Fiecare unitate de cazare are intrare proprie. Toate studiourile și apartamentele Hotelului Dafnoudi oferă bucătării bine utilate, cu frigider și facilități de cafea. Dotările standard includ TV prin satelit și DVD.

Barul de la piscină servește băuturi și gustări ușoare. In grădină, este disponibil un loc de relaxare care oferă vedere la mare și la peisajul insulei Cefalonia. In intregul hotel este disponibil Wi-Fi gratuit.

Oaspeții Hotelului Dafnoudi au la dispoziție un supermarket la mai puțin de 200 de metri. Plaja Emplisi se află la 2 minute de mers cu mașina, iar pitorescul oraș Fiskardo, la 2,5 km. Hotelul Dafnoudi oferă parcare privată gratuită.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KEFALONIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Kefalonia; TAXE AEROPORT; Avion KEFALONIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Kefalonia - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Calatoreste in {destination_country_name} {destination_region_name}, cu Viaromania, plecari cu avionul 2023!

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta