Lutecia Smart Design Hotel

Lisabona City Portugalia
de la
EUR 2118 00 EUR
2 adulti
Charter Coasta Lisabonei - Lutecia Smart Design Hotel, cu plecare din Bucuresti

Situat in zona rezidențială Avenida de Roma, acest hotel de design de 4 stele a fost recent renovat și are 9 etaje tematice, precum și un restaurant fusion care servește preparate din bucătăria portugheză. Stația de metrou Roma-Areeiro este la aproximativ 200 de metri de proprietate.

Camerele de la Lutecia Smart Design Hotel includ facilități ultra-moderne, cum ar fi scaune de design și smart TV. Toate camerele sunt dotate cu aparat de cafea espresso, iar cele mai multe au vedere panoramică la oraș. Suitele includ o zonă de living confortabilă și o baie luxoasă cu o cadă spa.

Restaurantul InFusion oferă mese à la carte intr-o atmosferă modernă. Meniul include mai multe opțiuni vegetariene. Oaspeții care doresc să ia masa intr-un cadru privat la dispoziție room service.

Dimineața, vă puteți bucura de un generos mic dejun tip bufet, cu preparate culinare calde, fructe proaspete și prăjituri. Barul din hol oferă o selecție de băuturi și gustări ușoare, precum și mai multe televizoare mari cu ecran plat.

Lutecia Smart Design Hotel se află in apropiere de bulevardul plin de viață Avenida de Roma. Piața Rossio și cartierul Baixa sunt la mică distanță de mers cu metroul pe linia verde.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta