La mai puțin de 1 km de Plaja Ammes, Erietta Studios este un complex in stil ionian, cu studiouri cu balcon privat cu vedere la mare. Acesta are o piscină cu formă neregulată și un bar la piscină, iar dimineața servește un mic dejun continental.

Inconjurate de grădini bine intreținute, studiourile de la Erietta sunt dotate cu aer condiționat și baie privată cu articole de toaletă gratuite. Fiecare unitate include o chicinetă utilată cu plită, cafetieră și minifrigider. De asemenea, unitățile sunt prevăzute cu TV.

Oaspeții pot lua o băutură reconfortantă, sucuri proaspete și gustări ușoare la barul din interior sau la barul de la piscină, care are o zonă de relaxare umbrită.

La doar 300 de metri de Erietta se găsește o tavernă la care se pot savura mancăruri tradiționale din Cefalonia. De asemenea, la 300 de metri există un minimarket pentru cumpărături esențiale. Aeroportul insulei se află la numai 600 de metri. Conexiunea WiFi și parcarea sunt gratuite.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KEFALONIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Kefalonia; TAXE AEROPORT; Avion KEFALONIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Kefalonia - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Calatoreste in {destination_country_name} {destination_region_name}, cu Viaromania, plecari cu avionul 2023!

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta