Charter Antalya - LABRANDA Excelsior Side, cu plecare din Cluj Napoca

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Situat la 7 km de satul pescăresc istoric Side, Hotelul Labranda Excelsior oferă camere cu aer condiționat și balcon privat. Oaspeții au la dispoziție o plajă privată, o piscină in aer liber și o piscină interioară.

Camerele sunt amenajate in culori calde, cu mobilier din lemn și mochetă. Toate camerele au TV prin satelit, frigider și baie privată.

Restaurantul principal servește preparate turcești tradiționale și mancăruri internaționale. Chioșcul de pe plajă oferă băuturi revigorante și gustări ușoare.

Oaspeții pot beneficia de un masaj relaxant sau pot face mișcare la centrul de fitness. De asemenea, la hotel există facilități de sporturi acvatice, terenuri de tenis și o saună.

Personalul de divertisment organizează o varietate de jocuri și activități sportive pe parcursul zilei. Seara sunt organizate spectacole live, cu muzică și dans. Copiii se pot distra la miniclub.

Aeroportul din Antalya se găsește la 70 km de Hotelul Labranda Excelsior, iar centrul orașului Antalya este la 80 km. Este disponibilă parcare privată gratuită la proprietate.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + STANDARD ROOM
1 x 2 adulti
Masa
all inclusive
Perioada
08.07.2022 - 15.07.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 163.00EUR
7 nopti
Solicita oferta