Regina Garden Hotel

Vlore
Sheshi Pavaresia, Vlorë 9401, Albania
Plecare Duminica Regina Garden 7 nopti sejur Albania | Autocar 2021


Descriere :

Regina Garden Hotel, este un hotel de patru stele elegant, modern si confortabil, oferind cazare in camere spațioase și facilități de recreere, fiind apreciat si solicitat de turisti in fiecare an.

 


Localizare:

Hotelul Regina Garden Vlore este situat în Vlore, in apropiere de Universitatea din Vlora si de  Muzeul Național al Independenței.

 


Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie, lobby, bar, restaurant, cafenea, lift, WiFi gratuit în zonele publice, parcare gratuită și snack bar, curățătorie chimică, camera pentru bagaje, piscina cu sezlonguri si umbrelute.

 


Facilitati camere:

Hotelul Regina Garden Vlore oferă 36 de camere cu aer condiționat și minibar, Wi-Fi, TV cu ecran plat au canale prin cablu. Băile includ cadă sau duș si produse de toaleta.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

7 nopti cazare si masa conform hotel;

Insotitor de grup;

Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta