PERLA HOTEL GOLDEN SANDS

Golden Sands Bg
de la
EUR 195 00 EUR
2 adulti

Facilități hotel

Hotelul are o varietate de facilități pentru confortul oaspeților săi, inclusiv un restaurant cu terasă și grădină, bar în hol, piscină în aer liber, bar lângă piscină, zonă de grătar, recepție, servicii de închiriere seifuri, schimb valutar, închiriere de mașini, internet wireless în zonele publice, servicii de spălătorie, colț pentru internet, tenis de masă, biliard, saună, jacuzzi în aer liber, masaj, tratamente Spa și mini-market.
Pentru cei mici, există facilități speciale, precum pătuțuri pentru bebeluși (disponibile contra cost), scaune înalte în restaurant, o secțiune specială pentru copii în piscina în aer liber și un loc de joacă. Serviciile de baby-sitting sunt disponibile la cerere și contra cost.


Facilități camere

Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, minibar, acces Wi-Fi, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

vezi mai multe

Autocar Bucuresti-Nisipurile de Aur 2024 Bucuresti - Nisipurile de Aur ; Autocar Nisipurile de Aur-Bucuresti 2024 Nisipurile de Aur - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta