Grand Palladium Jamaica Resort and Spa

Montego Bay Jamaica
de la
EUR 4238 00 EUR
2 adulti
Sejur Jamaica - Grand Palladium Jamaica Resort and Spa, cu plecare din Bucuresti

Oferind 5 piscine, inchiriere de echipament pentru sporturi nautice și vedere la Marea Caraibelor, acest complex luxos all inclusive este situat pe malul oceanului, la 32 km de centrul orașului Montego Bay. Complexul are o piscină pentru copii și un parc acvatic.

Cu balcon sau patio, suitele de la Grand Palladium Jamaica Resort & Spa sunt spațioase și elegante și au cadă cu hidromasaj. De asemenea, sunt prevăzute cu iPod docking station și minibar, iar accesul la WiFi este gratuit.

Grand Palladium oferă peste 10 opțiuni diferite de luat masa, inclusiv Restaurantul Reggaetoni, care servește preparate italiene rafinate. Restaurantul Lotus House este specializat in mancăruri asiatice, iar la barul accesibil inot Blue Lagoon, de langă piscina principală, se pot savura băuturi.

Beneficiind de aer condiționat, clubul de noapte Boogie Woogie și teatrul complexului sunt deschise in fiecare noapte. In timpul zilei este disponibil un club pentru copii cu jocuri și activități.

Acest complex din Jamaica include un teren de golf in miniatură și o sală de fitness. Oaspeții pot inchiria mașini sau biciclete pentru a explora insula.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Grand Palladium Jamaica Resort and Spa, Montego Bay, Jamaica

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta