Hermes Hotel (Kefalos-Kos)

Kefalos Gr
DESCRIERE: Hermes reprezinta o locatie de cazare gestionata de o familie, pozitionata pe un deal in Kefalos, la doar 650 de metri distanta de plaja, oferind o panoram spre Marea Egee. Inconjurate de o gradina bogata, piscina este dotata cu o terasa la soare echipata cu sezlonguri si umbrele.


DOTARI CAMERE: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, frigider si balcon mobilat, oferind privelisti la mare si sat. Acestea dispun de ferestre de la podea pana la tavan si mobilier simplu. Baia privata este echipata cu dus si uscator de par.


FACILITATI: Hotelul Hermes dispune de un lounge confortabil cu televizor prin satelit si o zona destinata fumatului. Oaspetii se pot bucura de terenuri de tenis de masa si biliard.
Restaurantul serveste zilnic un mic dejun continental. De asemenea, oaspetii au posibilitatea sa comande bauturi racoritoare la barul de la piscina sau la barul cu gustari. In satul Kefalos se gasesc numeroase taverne si baruri.


LOCALIZARE: Amplasat la aproximativ 15 km de Aeroportul Kos si la 40 km de port, hotelul ofera oaspetilor posibilitatea de parcare gratuita.


PAGINA WEB: https://www.hermeshotelkos.com/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KOS 2024 (luni) Bucuresti - Kos; Taxele de aeroport; Avion KOS - OTOPENI 2024 (luni) Kos - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta