Kaya Maris

Marmaris Turcia
KENAN EVREN BULVARI 209 S
de la
EUR 1085 00 EUR
2 adulti


Localizare

Hotelul se afla la 20 de metri de plajă, la 2 km de Marmaris și stația de autobuz, la 5 km de İçmeler, la 95 km de aeroportul din Dalaman.


Facilitati Hotel

Hotelul a fost complet renovat in 2015, dispune de restaurante, piscina exterioara, piscina mica pentru copii, baie turceasca (hamam), sauna, centru de fitness, masaj, animatie, activitati sportive, biliard, kicker, muzica, tenis de masa, seri turcesti in zile speciale, bar la piscina, gradina, sala tv, internet, sporturi nautice, scufundari, parasailing, banana pe apa, jet ski, windsurfing, posibilitati de navigatie, plaja privata, sezlonguri si umbrela gratuite la plaja.


Facilitati camere

Camerele au balcon, aer conditionat, TV, minibar, telefon, wi-fi. • 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica

vezi mai multe

Intrarile la obiectivele turistice, alte servicii in afara celor mentionate in program, bacsisuri

Excursiile optionale

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tariful de 25 eur/ pers.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta