DESCRIERE: Situat la cateva minute de mers pe jos de statiunea Lassi, Kekatos Studios este potrivit pentru toti oaspetii care doresc sa fie cazati in apropierea varietatii de servicii pe care le poate oferi acest oras. La doar 5 minute de mers cu masina sau aproximativ 30 de minute de mers pe jos de Argostoli, fara a experimenta agitaaia orasului. Chiar daca Kekatos studios se afla in inima orasului, zona inconjuratoare este linistita, aceasta fiind una dintre cele mai atractive caracteristici ale sale.


FACILITATI: Kekatos Studios este amplasat in Lassi si ofera acces gratuit la internet prin Wi-Fi, o piscina in aer liber deschisa doar in sezon, o gradina si o terasa.

DOTARI CAMERE: Anumite unitati includ, de asemenea, o chicineta echipata cu frigider, aragaz si prajitor de paine.

LOCALIZARE: Printre atractiile populare din apropiere se numara Plaja Makris Gialos, Plaja Platis Gialos si White Rocks Beach. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Kefalonia, situat la 6 km distanta de Kekatos Studios.

Puncte de referinta
* Aeroport: Kefalonia International, Anna Pollatou - 5,7km
* Plaja: Makris Gialos - 400m, Myrtos 31,7km
* Port: Portul Poros - 43km, Portul Sami - 29km
 
Puncte de interes
Farul Agioi Theodoroi - 4,9km, Podul DeBosset - 3,2km, Castelul venetian - 10,2km, Manastirea Sf. Gerasimos - 47km, Muntele Aenos - 32,5km, Lacul Melissani - 30,5km, Satul Fiscardo - 52km


PAGINA WEB: https://kekatosstudios.gr/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KEFALONIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Kefalonia; TAXE AEROPORT; Avion KEFALONIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Kefalonia - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Kekatos Studios, Kefalonia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta