Informatii despre hotel

Le Pacha este format din mai multe blocuri cu trei etaje si este situat langa o mica plaja de nisip chiar in centrul turistic al orasului Hurghada. In imediata apropiere a hotelului veti gasi nenumarate magazine, restaurante si baruri. Chiar in fata hotelului, in functie de sezon, au loc spectacole muzicale de seara. Il recomandam clientilor care doresc sa combine o vacanta relaxanta cu viata de noapte sau plimbari. Plaja din apropierea hotelului este nisipoasa si are o intrare treptata.

Distanta

plaja: in apropiereaeroport: 4 km Hurghada, 220 km Marsa Alamcentru: in apropiereposibilitati de cumparaturi: in apropiere

Descriere camere

Camera dublaaer conditionat controlat individualtelefonTV cu receptie satelitmini-barbaie/toaleta (uscator de par)seifbalcon sau terasa (majoritatea camerelor)

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptierestaurantul principalmai multe restaurante si baruriWi-Fi in hol (gratuit, viteza limitata)bar de zibar pe plajacafeneadiscotecapiscina (sezlonguri si umbrele gratuite)piscina incalzita iarnaparc acvatic

Descrierea plajei

nisipos sezlonguri si umbrele gratuite

Activitati gratuite

programe de animatievolei pe plajaaerobicpolo darts

Activitati sportive contra cost

fitnesssaunacadatenis de masabiliardsporturi acvatice pe plaja

Mese

All InclusiveMic dejun, pranz si cina tip bufetIn timpul zilei, o gustare usoara, cafea, ceai, produse de patiserie dulci, inghetataBauturi alcoolice si nealcoolice alese de productie locala (10.00 - 12.00)

Categoria oficiala

3 stele

vezi mai multe

Calatoreste in {destination_country_name} {destination_region_name}, cu Viaromania, plecari cu avionul 2023!

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta