Informatii despre hotel

Un hotel plăcut în stil local, în centrul zonei turistice Yasmine Hammamet. Aproape de restaurante, baruri, magazine și de popularul parc de distracții Carthage Land.

Distanta

plaja: 50 m aeroport: 97 km centru: 750 m posibilitati de cumparaturi: 100 m

Descrierea camerei

Cameră dublă, vedere la piscină aer condiționat controlat individual (sezonul principal) telefon TV/sat. frigider (contra cost) baie, toaletă (uscător de păr) sigur (gratuit) balcon sau terasa Alte tipuri de camere (dacă nu se specifică altfel, camerele au facilitățile de mai sus) Cameră dublă, vedere la mare Cameră cvadruplă: mai spațioasă.

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptie restaurantul principal restaurant cu serviciu (rezervare obligatorie cu 24 de ore înainte) barul din receptie bar langa piscina Wi-Fi în zonele comune ale hotelului (gratuit) sală de conferință piscina compartimentata in gradina (sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape contra depozit)

Descrierea plajei

nisipos sezlonguri si umbrele gratuite prosoape împotriva depozitului bar pe plajă

Activitati sportive gratuite

programe de animație tenis de masa petanque volei pe plajă fitness

Activitati sportive contra cost

sporturi acvatice pe plajă bunastare

Board

All inclusive Mic dejun, prânz și cină tip bufet Gustare O gustare ușoară în timpul zilei Cantitate nelimitată de băuturi alcoolice și nealcoolice produse local la robinet (8 a.m.-miezul nopții)

Categoria oficiala

5 stele

Nota

Gama și calitatea serviciilor și activităților menționate pot fi afectate de introducerea unor eventuale măsuri de igienă sau antiepidemie în destinația dată.

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei

Solicita oferta