Sana Rex Hotel

Lisabona City Portugalia
de la
EUR 2098 00 EUR
2 adulti
Charter Coasta Lisabonei - Sana Rex Hotel, cu plecare din Bucuresti

Cu vedere la Parcul Eduardo VII din centrul Lisabonei, acest hotel clasic de 3 stele se află la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Marquês de Pombal și la 15 minute de Aeroportul Lisabona. Cu acces facil la mijloacele de transport, cum ar fi metroul, autobuzele și taxiurile. Oaspeții pot explora, printre alte opțiuni, reperele istorice și culturale ale centrului orașului și magazinele de lux de pe celebra Avenida da Liberdade și din centrul comercial El Corte Ingles, precum și spațiile la modă pentru viața de noapte.

Hotelul SANA Rex oferă camere, camere de familie și suite, iar cele mai multe dintre ele au vedere clară la Parcul Eduardo VII și la orașul Lisabona, iar unele priveliști se extind pană la raul Tagus.

Propune Oaspeților, 2 spații sociale, sala de mese unde se servește micul dejun tip bufet și Lobby Bar Lounge, unde pot fi savurate mese ușoare, gustări, băuturi și cocktail-uri, sau pur și simplu o cafea. Un loc unde să stați toată ziua pentru a socializa, intalni sau, dacă Oaspeții doresc, să lucreze cu laptopul (WIFI gratuit).
Hotelul SANA Rex invită toți Oaspeții și Vizitatorii, să descopere la intrarea Hotelului, o operă de artă autentică și emblematică creată de sculptorul, lector universitar și poet portughez premiat, Lagoa Henriques. O sculptură figurativă din bronz a două femei care lucrează vanzătoare de pește, numite „Varinas”.

Sunt disponibile servicii pentru oaspeți, cum ar fi recepție deschisă 24 de ore pe zi, depozit de bagaje și room service. Un serviciu de transfer poate fi solicitat, inainte de sosire sau plecare, la un cost suplimentar.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta