Titanic Royal

Hurghada, Egypt
de la
EUR 1010 00 EUR
2 adulti
Situat pe malul mării, în Hurghada, la 10 km de noul port de agrement, Titanic Royal are un bar, lounge comun și grădină. De asemenea, acest hotel are recepție cu program nonstop, un restaurant, parc acvatic și piscină în aer liber. Oferind vedere la piscină, camerele au aer condiționat, WiFi gratuit și dulap. Fabulos 8.9 Booking.com
Hotel Website: http://titanic-royal.com/language/en/

Localizare

Insula Giftun se află la 11 km de Titanic Royal, iar Hurghada Grand Aquarium este la 8 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Hurghada, situat la 1 km de proprietate.


Facilitati Hotel

De asemenea, acest hotel are recepție cu program nonstop, un restaurant, parc acvatic și piscină în aer liber.  Titanic Royal are un loc de joacă pentru copii. La hotel se poate juca tenis de masă și darts, iar oaspeții au la dispoziție un serviciu de închirieri auto.


Facilitati Camere

Toate camerele sunt prevăzute cu balcon cu vedere la grădină. Toate camerele de la Titanic Royal sunt dotate cu TV cu ecran plat și uscător de păr, aer condiționat, WiFi gratuit și dulap.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-HRG day 6 2022 Bucuresti - Hurghada; Taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Avion HRG-OTP day 6 2022 Hurghada - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta