Hotelul Thermae Sylla Spa Wellness este situat in Edipsos, in partea de nord a Evia. Apa magica a spa-ului izvoraste in mod natural din subteran la o temperatura deja fierbinte de 80-85 de grade Celsius, purtand cu ea urme de radon - un mineral terapeutic puternic cu proprietati vindecatoare. Thermae Sylla intruchipeaza adevaratele tratamente de wellness si spa medicale intr-un mediu de lux subestimat si gurmet mediteranean sanatos. Ofera un remediu ideal si o evadare de la cerintele vietii moderne pentru a va ajuta sa va intineriti, sa va vindecati, sa va redescoperiti interiorul si sa va dezvalui noul voi.
Inotati in piscina interioara si in aer liber, faceti un masaj, luati masa pe malul marii, relaxati-va in barul Piano si cumparati produsele locale preferate. Thermae Sylla ofera o varietate de facilitati si servicii de descoperit, de la optiuni de mancare si bauturi la o varietate de optiuni de cazare si tratamente spa. Thermal Spa ofera o varietate de tratamente personalizate pe o saptamana pentru a depasi conditiile si afectiunile specifice, tratamente de wellness si medicale, precum si produse Spa. Exista o sala de gimnastica placut spatioasa si privata, in care este confortabil sa te antrenezi si ofera toate echipamentele de care ai nevoie, o terasa privata pentru ca cineva sa stea pe spate, sa se relaxeze si sa se bucure de privelistea Golfului Eubean, precum si un mini-butic la fata locului, care ofera o varietate de cadouri, costume de baie, produse artizanale traditionale si produse gourmet din regiune, precum si accesorii si suveniruri marca Thermae Sylla.

vezi mai multe

Autocar Charter Loutra Edipsos 2024 Tur Bucuresti - Loutra Edipsou; Autocar Charter Loutra Edipsos 2024 Retur Loutra Edipsou - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Thermae Sylla Spa Wellness, Evia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta